Oppdatering Covid-19 – Kurs og treningstimer 2021

Oppdatering Covid-19 – Kurs og treningstimer 2021
20. December 2020 Tine Oppedal
In Oslo Kvinnehelsesenter

Oppdatering Covid 19 – treningstimer og kurs

Da det ikke var mulig for oss å holde kurs og treningstimer i våre lokaler som vanlig har vi i hele høst og frem til nyttår har vi holdt alle våre treningstimer og kurs på nett, noe som har fungert overraskende godt. Vi har satt opp nye kurs med oppstart i januar 2021 som vanlig, disse ligger nå ligger ute på nett, men vurderer smitterisikoen fortløpende, og følger råd og oppfordringer fra FHI.

Dersom det ikke blir mulig for oss å holde treningstimene hos oss vil vi fortsette med online trening. Hvis vi får beskjed midt i kurset om å stenge ned treningsvirksomheten igjen får du resterende kursbeløp refundert derom du ønsker det.

Med dette håper vi at dere fortsatt vil melde dere på uten risiko for å tape penger.

Vi gleder oss til et nytt år med dere!

Pass på dere selv og andre og GOD JUL!

Vennlig hilsen oss på Oslo Kvinnehelsesenter