Barseltrening

BARSELTRENING

Vår barseltrening er lagt opp som et fantastisk kurs for deg som nylig har fått barn. På dette kurset har vi fokus på å styrke mors kropp etter svangerskap og fødsel, samtidig som vi lar babyen bli en naturlig del av treningen.

Trygg opptrening

Både svangerskap og fødsel kan være en tøff påkjenning for mors kropp. Barseltreningen vår legger vekt på en trygg opptrening der du skal få god kontroll på bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur før vi går videre med tøffere styrketrening.

Steg for steg skal vi bygge opp kroppen din til å tåle mer belastning og unngå plager senere. Gjennom barseltreningen kommer vi til å gå grundig gjennom øvelser for hele kroppen, og du vil få råd og tips om hvordan du enkelt kan trene hjemme sammen med babyen din.

Hos oss møter du faglig dyktige trenere med spesialisering innen kvinnehelse og gravide/nybakte mødre, så du kan være trygg på at du blir godt ivaretatt.

Mamma & Mini Sterk 1

Mamma&Mini Sterk 1 er barseltrening for deg som nylig har født og ønsker å komme i gang med treningen. Ved første time sjekker vi om magemusklene dine har vokst sammen, om du har kontakt med dyp kjernemuskulatur og om du klarer å gjøre knipeøvelser på en effektiv måte. Her skal vi også trene hele kroppen med hjelp av egen kroppsvekt, strikktrening, slynger, baby og hjemmeøvelser, kattlebels, kasser, boksing og catslides. All treningen tilpasses etter ditt nivå og din kropp. Anbefalt alder å barn er 6 uker – 6 måneder.

Varighet: 6 – 8 uker.

Mamma & Mini Sterk 2

Mamma&Mini Sterk 2 er barseltrening for viderekommende eller for deg som har kommet i gang med treningen. Denne barseltreningen har fokus på tyngre styrketrening hvor det ligger i bunn at du har god kontakt med bekkenbunn, mage og korsrygg. Gjennom kurset kommer vi til å gå grundig gjennom øvelser for hele kroppen, og du får råd og tips om hvordan du enkelt kan trene hjemme sammen med babyen din. Anbefalt alder på barn er 12 uker – 12 måneder.

Hos oss møter du faglig dyktige trenere med spesialisering innen kvinnehelse og gravide/nybakte mødre, så du kan være trygg på at du blir godt ivaretatt.

Varighet: 6 – 8 uker.