Pasienthistorier

 • Først og fremst elsket jeg kurset! Det var veldig informativt og bra tilpasset gravide. Jeg elsket musikken og jeg likte at vi ikke var sĂĄ mange pĂĄ kurset, sĂĄ vi hadde bra med plass. Jeg følte at tiden gikk for fort og jeg hadde ikke vært sint om yoga timene varte i 75 eller 90 minutter i stedet for 60. Det er veldig praktisk med parkering rett under ogsĂĄ, det gjør det lett ĂĄ komme seg til kurset. Jeg syntes at den totale opplevelsen var fantastisk og jeg vil absolutt anbefale andre ĂĄ ta dette kurset! Selv vil jeg ta det igjen dersom jeg blir gravid pĂĄ nytt

  Anna 28 - gravidyoga
 • Det beste med yoga for gravide har vært ĂĄ lære seg ĂĄ rette fokuset innover og la verden utenfor gli forbi. Det har ogsĂĄ vært utrolig nyttig ĂĄ lære ĂĄ slappe av nĂĄr man egentlig opplever smerter eller stress. Vil anbefale dette til alle som skal føde!

  Kristina 37 - gravidyoga
 • Jeg likte at det var god informasjon underveis, fine øvelser som man lett kan ta med seg videre i graviditeten og til fødsel. Du kobler øvelser, pust, kropp, graviditet og fødsel sammen pĂĄ en god mĂĄte. Det er godt tilrettelagt for ulike smerter eller «problemer» som passet meg perfekt! Tusen takk!

  Christine 29 - gravidyoga
 • Tusen takk for kjempefint kurs! Du er veldig hyggelig og har mye god energi! Liker hvordan kurset er bygget opp med mye repetisjon, fin musikk, fine øvelser, ikke for vanskelig. Det var mye bra informasjon og helt supert med utskrifter av øvelser.

  Thea 32 - gravidyoga
 • Tusen takk for all god energi og engasjement du har med deg pĂĄ yoga! Det merkes at du bryr deg om oss og om det du gjør. Takk for at du deler erfaringer, gir gode tips og at du gir mye av deg selv. Jeg har kost meg masse pĂĄ kursene jeg har vært med pĂĄ, og anbefaler det til alle pĂĄ det varmeste!

  Lena 27 - gravidyoga
 • Jeg har vært med pĂĄ gravidyoga kurs og vært pĂĄ behandling ved Oslo Kvinnehelsesenter. Hyggelige og imøtekommende mennesker der man blir godt tatt i mot.
  Yoga var noe helt nytt for meg, men jeg trivdes svært godt selv om jeg var veldig høygravid mot slutten. Jeg fikk ta ting i mitt eget tempo og instruktøren var god på å tilrettelegge. De siste minuttene der vi skulle slappe helt av var helt nydelige!
  Som gravid han man ofte masse tanker som surrer i hodet – det var godt ĂĄ fĂĄ roet helt ned.
  Gikk ogsĂĄ pĂĄ behandling og ble mye bedre – absolutt verdt pengene.
  Lillian 39 ĂĄr - gravidyoga