Pasienthistorier

 • I have been struggling with a itchy burning feeling in my vestibule area two three times a year since the beginning of puberty. I would get this extremely uncomfortable and frustrating feeling that couldn’t be scratched away. In the last two years, soon after I changed my contraception from hormonal pills to contraceptive implant in my arm, the frequency escalated to the point where I had two – three days a week completely ruined by this. I’ve gone to several GPs and gynaecologists. Their tests never showed anything and their suggested treatments never worked. I’d tried changing my shower gel to baby soap, my laundry detergent to one for extremely sensitive skin, tried to shower more often, less often, tried to wearonly pure cotton underwear but no results. I was getting desperate, the idea of the rest of my life being like this was unthinkable. And then I was fortunate enough to meet a very insightful gynaecologist who referred me to the private osteopathic clinic Oslo Kvinnehelsesenter at Røa, where I learned that I have vestibulitis. After two session with Tine Oppedal I experienced a noticeable change in my symptoms and after two months of regular treatments my symptoms are almost gone and I am now equipped with understanding of my condition and ways to cope with the symptoms in case they ever come back.

  I could not be more grateful.

  Katerina 27 år - Vestibulitt
 • I over to år hadde jeg underlivssmerter som ødela mye for meg, jeg var hos fastlegen flere ganger og hver gang fikk jeg beskjed om at alt var fint, og at jeg kanskje bare stresset litt mye til tider. Jeg tok grep og fikk time hos gynekolog,  endelig var det noen som tok meg seriøst. Gynekologen mente jeg hadde vaginisme og henviste meg til Oslo Kvinnehelsesenter til Tine som jobber spesifikt med underlivssmerter. Å bli henvist til Oslo Kvinnehelsesenter var noe av det beste som kunne skje meg, jeg har vært på behandling seks ganger nå over en lengre periode og jeg er snart  helt smertefri. Her forstår de hva du sliter med og du får den hjelpen du trenger. Jeg vet det er individuelt hvor fort man blir bra, men hvis man følger rådene man får, samarbeider og blir enige om hva du selv kan gjøre i hverdagen for å bli bedre så vil man bli frisk igjen. Selv var jeg skeptisk til at det var dette som skulle gjøre meg bra igjen, men det funker og det er ikke slik at man må gå med disse smertene resten av livet!
  Ela 23 år. Underlivssmerter - vestibulitt og vaginisme
 • Underlivssmerter var min verste fiende i mange år. På et tidspunkt trodde jeg at de uutholdelige underlivssmertene kom til å være der resten av livet. Jeg hadde dårlig selvtillit og konstant klump i magen etter utallige legebesøk. Alle leger og gynekologer sa det samme, «alt ser normalt ut». Uroen vokste hver gang jeg fikk denne beskjeden og håpet om å bli bra slukket gradvis. Dette gjorde at jeg ble mer og mer bekymret for fremtiden. Den vonde frykten for å ende opp som evig singel og barnløs kom daglig. Jeg tenkte at ingen ville ha en kjæreste med kroniske underlivssmerter. Heldigvis ga jeg ikke opp søket etter hjelp. Etter 6 år med intense smerter og tyngende bekymringer kom jeg i kontakt med Oslo Kvinnehelsesenter. Her ble jeg endelig møtt av noen som virkelig forsto smertene og bekymringene mine har forsvunnet, jeg kan ha smertefri samleie, svømme i klorvann uten smerter, sykle og løpe i treningstights!
  De endeløse bekymringene rundt et evig singelliv og barnløshet er også borte.

  Martine 25 år Vestibulitt og vaginisme
 • Jeg og min mann deltok på førstehjelpskurs for barn og spedbarn hos Oslo Kvinnehelsesenter.
  De har utrolig fine lokaler hvor det er tilrettelagt for barn med både ammehjørne og stellebord. Kursholder var dyktig og formidlet kurset på en enkel måte slik at det var lett å forstå innholdet. Kurset var både teoretisk og praktisk, og vi fikk øvd oss på førstehjelp på både små og store barn. Kan virkelig anbefales!

  Therese 34 år Førstehjelpskurs på barn og spedbarn
 • I 4 år har jeg slitt med store smerter ved samleie. Det startet med en sviende, brennende følelse i underlivet etter sex, men med tiden har det bare blitt verre. Jeg ble anbefalt av min gynekolog å kontakte osteopatene på Oslo Kvinnehelsesenter. Jeg har totalt hatt 7 behandlinger og er nå helt smertefri, både i hverdage og under og etter samleie. Dette har hjulpet meg, og ikke minst mitt forhold utrolig mye og jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått. Jeg anbefaler disse jentene på det varmeste!

  Tone 26 år Vestibulitt
 • Min sønn på fire måneder har slitt med tette tårekanaler over lang tid, og etter gjentatte besøk hos min lege ble jeg anbefalt å kontakte Oslo Kvinnehelsesenter og deres osteopater. Vi ble møtt av en veldig hyggelig osteopat som tok seg god tid til oss, forklarte meg godt hvordan barn kan få slite funksjonelle problemer. Hun gjorde så en grundig undersøkelse og behandling av sønnen min. Etter tre behandlinger opplevde vi stor forskjell og han er nå svært lite plaget med tårekanalene. Vi ble begge godt ivaretatt hos dere og kan anbefale dere på det sterkeste.

  Thea 34 år Gutt på 4 måneder med tette tårekanaler
X