Pasienthistorier

 • Da jeg kom til kvinnehelsesenteret hadde jeg blitt operert for endometriose. Etter operasjonen hadde jeg ingen bedring. Jeg ble bare verre. Jeg begynte på nye medisiner/sprøyter og disse hjalp meg etterhvert, men smertene i mage og underliv var fortsatt der.
  Hos en gynekolog på Volvat ble jeg anbefalt å dra til Tine, etter å ha funnet ut at jeg hadde vestibulitt. Beste jeg har gjort! Etter første time kjente jeg bedring i bekken; jeg klarte å tisse uten å presse, puste helt ned i magen og slappe av i kroppen på en helt annen måte.
  Smertene fra endometriosen brukte jeg sterke smertestillende for regelmessig, det trenger jeg ikke nå. Sammen med medisiner og hjelpen jeg fikk er livskvaliteten min bedre enn den har vært på mange år. Tusen, tusen takk!
  Ingrid 22 år - endometriose og underlivsplager
 • Jeg ble henvist til Oslo Kvinnehelsesenter etter en time hos gynekolog hvor jeg fikk beskjed om at jeg sannsynligvis hadde vulvodyni. Dette var etter flere år med ulike plager i underlivet, som tilbakevendende svie og stikkende smerter, urinveisinfeksjon lignende symptomer og smerter ved samleie. Etter mange besøk hos ulike gynekologer var det en stor lettelse da jeg fikk høre om Oslo kvinnehelsesenter og kom i gang med behandling der. Osteopaten jeg har gått til, Melanie, var veldig hyggelig og forståelsesfull, tillitsvekkende og ikke minst dyktig i faget sitt. Hos Oslo kvinnehelsesenteret har de en mer helhetlig tilnærming enn jeg har opplevd før, og gjennom oppfølgingen jeg fikk der ble jeg mer bevisst på eget smertebilde og hva jeg kan gjøre for å forebygge det videre selv. Jeg har lært mye jeg skulle ønske jeg visste tidligere. Etter behandling i fire måneders tid er jeg så å si helt smertefri, og det hadde jeg ikke trodd var mulig for et år siden. Jeg vil anbefale Oslo kvinnehelsesenter og Melanie på det varmeste.

  Anonym
 • Elsket å trene hos dere i barseltiden! Sosialt og hyggelig for meg som akkurat flyttet til Røa og heller ikke har så mange venner med barn. Var hyggelig å ha en fast dag i uken med trening og å møte gruppen for trening og sosialt samvær. Det var som å få en sprek barselgruppe på kjøpet! Jeg kommer absolutt til å komme tilbake til dere med barn nummer 2.

  Vilde
 • Etter mye usikkerhet rundt egen kropp og trening etter to svangerskap har det vært trygt og lærerikt å trene hos dere! Jeg er nå godt i gang med trening og har fått god kunnskap om hvordan jeg skal trene både mage og med et vondt bekken. Tusen takk for god oppfølging!

  Amalie
 • Jeg synes treningen har vært helt fantastisk! Variert, morsomt og motiverende! Og fint tilpasset til egen form. Jeg har vært støl i både armer og bein etter hver eneste økt.

  Marit
 • Jeg kan bare gi deg (Linn) skryt for opplegget du har hatt. Utfordrende og varierte øvelser som har vært morsomme og inspirerende. Du har også vært en veldig god treningsmotivator underveis.

  Annette