Barselyoga

Barselyoga

Barselyoga – et fantastisk kurs for deg som nylig har fĂĄtt barn.
Både svangerskap og fødsel kan være en tøff påkjenning for mors kropp, og på dette kurset vil du få hjelp til å styrke og restituere kroppen din på en god og trygg måte. Det er ingen forutsetning at du har gått på yoga tidligere for å kunne bli med på vårt barselkurs.
Vi jobber blant annet med pusten, kontakt med dype magemuskler, korsrygg og bekkenbunn, og ikke minst å finne roen i en ny og uvant hverdag. Samtidig legger vi vekt på avspenning og å myke opp stiv nakke og skuldre som mange har etter mye amming og bæring.
Det vil være en blanding av rolige og mer aktive øvelser. Instruktøren vil tilpasse øvelsene etter gruppens behov. Vi lar babyen være en del av timen, og har øvelser med baby, sanger, leker og babymassasje.
Hos oss møter du faglig dyktige trenere med spesialisering innen kvinnehelse og gravide/nybakte mødre, så du kan være trygg på at du blir godt ivaretatt.

Kursvarighet: 8 uker

Kursholdere
Cathinka Devor – jordmor, akupunktør og gravid- og barselyogainstruktør.

Praktisk informasjon:

  • ha pĂĄ behagelig treningstøy
  • ha med vann
  • vi er maks 10 stykker per kurs
  • vi har alt av utstyr sĂĄ du behøver ikke ha med deg noe
  • har du spesielle ønsker eller plager gjerne informer oss om dette pĂĄ forhĂĄnd
Anbefalt minstealder pĂĄ barnet er 6-8 uker. Dette fordi vi opplever at bĂĄde mor og baby fĂĄr mest ut av timen nĂĄr barnet har utviklet en viss grad av selvstendighet. Du kan delta pĂĄ barselyoga fram til barnet begynner ĂĄ fĂĄ stor bevegelsesradius.
NB! Avbestilling må skje minst 7 dager før kursstart. Ved for sen avbestilling får du ikke refundert kursavgift.