Kiropraktor

Kiropraktor på Røa

Vår kiropraktor på Røa har ekspertise i å diagnostisere og behandle plager i nerver, muskler og skjelett. Her kan du lese mer om kiropraktikk som behandlingsform, og vanlige årsaker til å besøke oss på Røa.

Hva er kiropraktikk?

Kiropraktikk omfatter gjenopprettelse av normal funksjon i bevegelsesapparat og nervesystem, og innebærer gjerne at kiropraktoren bruker skånsomme kiropraktiske manipulasjonsteknikker, triggerpunktbehandling, dry needling og trening. Behandlingen er trygg og skånsom, og passer for alle aldre. Kiropraktoren vår Siri Johansen behandler alle type problemer i muskel- og skjelettapparatet hos voksne og barn, og har god kompetanse på generelle idrettsskader, akutte og langvarige nakke- og ryggproblemer samt bekkenrelaterte plager.

«Norske kiropraktorer er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven) og plikter å etterleve denne i sin kliniske praksis. Lovens formål er å bidra til sikkerhet for pasienter og kvalitet i helsetjenesten samt sikre befolkningens tillit til helsepersonell og helsetjenesten».

Hvor lenge varer en kiropraktortime?

Første konsultasjonstime varer i 50 minutter, der vi går grundig gjennom dine behov. Deretter kan en oppfølgingstime vare mellom 15-25 minutter. Få oversikt over timer og priser.

Disse terapeutene kan hjelpe deg med dette

Navn: Siri Johansen
Stilling: Kiropraktor og trener
Kontakt: sirij@oslokvinnehelsesenter.no
Bestill time