Psykologtime i klinikken eller på telefon

Psykologtime i klinikken eller på telefon
21. October 2020 Tine Oppedal

Vi er stolte over å kunne informere om at vi nå har fått med oss Victoria Øien som en del av teamet på Oslo kvinnehelsesenter! Victoria har en mastergrad i klinisk helsepsykologi fra Eötvös Loránd University og tilbyr nå rask psykologhjelp for deg som sliter psykisk eller for deg som kun trenger noen å snakke med.

Victoria er spesielt interessert i livsstilsendring, stressmestring, relasjons- og samlivsproblematikk, angst og depresjon hos både voksne og ungdom.
Victoria benytter seg av kognitive behandlingsmetoder med vekt på aktivt samarbeid og måloppnåelse. Victoria har tro på at måten vi håndterer våre tanker og følelser påvirker hvordan vi har det med oss selv og andre. Det er viktig for Victoria at begge ser nytten av det som blir gjort og at dere jobber sammen mot en positiv endring!
Under første konsultasjon vil psykologen ta seg god tid til å kartlegge og å utforske det du går igjennom akkurat nå. Du setter selv agendaen for hver time og samtalen beveger seg stadig mer mot modning og forståelse.
Victoria jobber også kveldstid med både psykologtimer i våre lokaler på Røa og på telefon så du kan sitte hjemme under timen.
En telefonsamtale er som en vanlig psykologsamtale, bare over telefon. Mange kan oppleve det som enklere å åpne seg over telefon og ikke minst kan det være praktisk i en hektisk hverdag. Det er også mulig å kombinere telefonsamtaler og fysiske samtaler.
Vi tilbyr psykologisamtaler for deg som sliter med angst, depresjon, stressmestring og stressrelaterte plager, relasjonsproblematikk, samlivsutfordringer, motivasjon og mestring, selvbildeutvikling, livsstilsendring og generelle livsvansker, eller om du bare trenger en å prate med.
Vi ønsker Victoria hjertelig velkommen til oss og er stolte av å kunne tilby et bredere tilbud for våre kunder og pasienter🤍
For timebestilling se vår online booking på våre nettsider eller ring oss på telefon 40092004.