Fornebu Yogafestival 24. august 2019

Fornebu Yogafestival 24. august 2019
8. August 2019 Tine Oppedal
In Ukategorisert

Velkommen til Fornebu Yogafestival 24. August 2019!

Fornebu yogafestival ble etablert i troen på at “din” yoga øker livskvaliteten. Derfor ønsker vi å være en arena der ulike mennesker møter ulike typer yoga og lærere for å finne sin match.

Vi har alle ulike behov og er på ulike stadier i livet. Og selv om alle typer yoga har noen felles elementer, så kan de være svært ulike også. Dermed kan en yoga som endrer ditt liv være helt meningsløs for en annen. Eller så kan det ha skjedd noe i livet ditt, som gjør at den yogaen du fant meningsløs for 5 år siden, nå er den du trenger aller mest.

Kanskje er du en erfaren yogi, som er lysten på å utvide horisonten eller teste en ny lærer? Eller har du en favorittlærer på programmet i år? Eller vil du bare nyte en hel dag i vakre omgivelser, sammen med andre yogainteresserte? Denne festivalen er for deg, uansett nivå og ambisjoner. Velkommen!

Fornebu yogafestival ble etablert våren 2019 og avholdes første gang 24. august samme år. Grunnleggerne av festivalen er Hilde Thorning Øverås (eier av Fornebu Yoga) og Tine Kvithyll (eier av Markedsansvarlig AS), som begge både bor og jobber på Fornebu.

Etter å ha vært naboer og hatt barn i samme barnehage noen år, ble de først ordentlig kjent med hverandre i det de begge fulgte hver sin karrieredrøm, samtidig som Tine ble fast inventar på kurs hos Fornebu yoga. Og da Hilde etter hvert lanserte idéen om en egen yogafestival på Fornebu visste begge at det var noe de gjerne ville gjøre sammen.

HILDE TH. ØVERÅS
Grunnlegger, daglig leder og fagansvarlig
Eier av boutique studioet Fornebu yoga.

Hilde har sin grunnutdanning (RYT 200) i Viryayoga ved Nordiska Yogainstitutet og er også diplomert Viryayogalærer med videreutdanning i bl.a. barselyoga, Vinyasa, restorative yoga og diverse kurs innen Viryayoga/Viryametoden.

Grunnpilarene i Hildes formidling er foreningen av gammel visdom og moderne vitenskap med et glimt, og verdien av “vanlighet”.

Kjære deltaker: Ideen om en yogafestival ble født, vokste i stillhet inni meg og ble en realitet gjennom støtte og motivasjonen til å skape en positiv event på Fornebulandet. Takk for din interesse og dermed ditt bidrag til en dråpe i fellesskapsbegeret. Du er en liten, men viktig del av noe større. Jeg tror at vi alle har en minste lille fellesnevner, og i denne ligger mye godt og der er vi representert i hverandre: i åpenhet, i kjærlighet i og visdom. – Hilde

Kjære fordragsholdere/instruktører: Fra kjernen av min væren uttrykker jeg min takknemlighet for at du takket ja til invitasjonen om å dele av deg selv, din kunnskap og interesse, og på denne måten bli en hjørnesten i Fornebu yogafestivals hus. Jeg vil samtidig si deg at jeg vet det krever mye å være gründer, ta av og på alle hattene, men bak deg har du et felleskap som støtter deg og heier på deg. Det er kanskje ikke det enkleste valget, derimot kanskje et godt valg likevel. – Hilde

TINE KVITHYLL
Grunnlegger, styreleder og markedsansvarlig
Eier av Markedsansvarlig AS, som hjelper små- og mellomstore bedrifter med strategi, visuell kommunikasjon og digital markedsføring.

Arbeidet med Fornebu yogafestival forener Tines lidenskap for fagfeltet sitt med hennes engasjement for lokalt næringsliv, gode kundeopplevelser, og en nyoppdaget kjærlighet til yoga.

Fra en nybegynner til en annen: Ærlig talt så liker jeg generelt ikke å være nybegynner. Det føles stort sett bedre å gjøre noe jeg mestrer godt. Men akkurat yoga synes jeg faktisk det er helt greit å være ny i! Fordi yoga handler om meg, min kropp, mitt hode og min reise. Dermed er det egentlig ikke snakk om at jeg er nybegynner i yoga, men at jeg er der jeg skal være akkurat nå. Og jeg aner ikke hvordan de andre i yogaklassen ser ut når de holder på (fordi jeg er for opptatt med meg og mitt), men selv ser jeg garantert ikke ut som de inspirerende yogabildene på instagram. Noen ganger klarer jeg ikke sitte på knærne engang. Men så plutselig oppdager jeg at pusten min beveger seg naturlig inn og ut med de ulike bevegelsene, eller at kroppen klarer noe som virket umulig for 1 uke siden. Og det er så herlig! En ting til: ikke bestill billett for vår del og ikke la vær for noen andre – bestill billett fordi du er nysgjerrig på om yoga kan gi deg den endringen du håper på. – Tine

YOGA, PILATES OG FOREDRAG
På årets festival kan du velge mellom 12 ulike yoga- og pilatesklasser og 5 foredrag! Vær med på én klasse eller sju, eller lag din egen miks av yoga, pilates og foredrag.

Pass på at klassene/foredragene du ønsker å være med på ikke overlapper hverandre.

Er yogaverdenen ukjent for deg, kan det være vanskelig å velge mellom de ulike yogaklassene. Så ta gjerne kontakt dersom du lurer på hvilken yogaklasse som passer best for deg!

ÅPENT FESTIVALOMRÅDE
I ånd med vår inviterende og inkluderende filosofi, har vi valgt å beholde festivalområdet åpent for alle. Så om du bare er nysgjerrig på hva en yogafestival er eller vil ha med hele familien på festivalområdet, så er alle velkommen til oss. Det er kun å delta på klassene og noen av foredragene du trenger billett til.

OBS! Om du ønsker å delta på en klasse/foredrag er det best å ha kjøpt billett på forhånd, siden disse har en begrensning på antall deltakere.

Sjekk ut nettsidene til Fornebu Yogafestival for mer informasjon, timeplan og påmelding:

HOME

Vår osteopat Helene og vår jordmor, akupunktør og yogainstruktør Cathinka skal selvfølgelig være med å holde foredrag om graviditet, bekkenplager og yoga – og vi gleder oss til å se dere der!