Ammeputen fra BB hugme

Ammeputen fra BB hugme
24. May 2018 Tine Oppedal
In Mammavest

Puten som støtter og vokser meddeg og din baby.

 Under graviditet, ved amming og kvalitetstid (lek og kos) med din baby.

 bbhugme er designet og utviklet av tre norske, kvinnelige kiropraktorer og gründere som har spesialisert seg innen muskel- og skjelettplager hos barn og gravide.

 Det handler om å hvile kroppen riktig!

Under graviditet fungerer bbhugme som en full kroppspute ved å sørge for trygg og myk støtte der kroppen din trenger det mest,–  nemlig mage, bekken, korsrygg, knær og ankler.

 Ved bruk som ammepute vil bbhugme gi støtte og komfort til både deg og babyen din. Putens naturlige, myke og økovennlige materialer former seg enkelt etter kroppen, og sørger for at du kan slappe bedre av i nakke og skuldre mens babyen din ligger trygt og godt.

Gjennom mange år hadde vi både sett og hørt og hjulpet gravide kvinner med de ofte typiske plagene og utfordringer som oppstår underveis i et svangerskapet: bekkenløsning og  vondt i ryggen, gravide som blir sykemeldt tidlig i svangerskapet fordi de blir helt utslitt når de ikke får sove pga smerter osv. Og så har en de kvinnene som håper og tror ”de er ferdig med alle vondter bare babyen blir født”, men som opplever at det kommer nye utfordringer i form av stive skuldre og nakke pga dårlig  ammestilling osv. Listen er lang.

Vi ønsket å hjelpe disse kvinnene også etter at de gikk ut døren på klinikken. Vi ønsket å skapet et ”verktøy” de kunne bruke hjemme og som løste mange av disse problemstillingene, og slik ble ideen bak en multipute som bbhugme født!

bbhugme er testet ut av både mammaer og ulike terapeuter som jobber med gravide og barn, med svært gode tilbakemeldinger. Nå lever den sitt eget liv og vi får nesten daglig tilbakemeldinger som:

  • ”aaaahh, endeligklarer jeg sove igjen”.
  • ”jeg er helt avhengig av bbhugme for å fungere”
  • ”en sånn pute skulle jeg ønske fantes da jeg var gravid for fem år siden”

Graviditet

9 av 10 gravide kvinner opplever utfordringer med rygg- og bekkenplager i løpet av et svangerskap. Forskning viser i tillegg at mange kvinner dessverre fortsetter å slite med disse plagene også  i flere år etter et gjennomgått svangerskap.

Gravide med bekkenløsning og ryggplager har ofte nedsatt søvnkvalitet pga utfordringer med å finne gode hvilestillinger som avlaster kroppen. bbhugme er spesielt designet for åhjelpe gravide med nettopp det!

Amming

Under amming kan bbhugme enkelt knytes og festes rundt kroppen for å unngå at både pute og baby sklir unna og således skaper unødvendig stress på mors skuldre og nakke. Putens tykkelse og lengde er justerbar og kan således enkelt tilpasses alle ulike kroppstyper! Amme tvillinger? Ikke noe problem,- det er plass til begge babyer på bbhugmeJ Faktisk så anbefaler Tvillingforeningen bbhugme  til alle nybakte tvillingfamilier.

Bare det beste er godt nok for mor og baby!

For oss er miljøhensyn like viktig som gode helsevalg, og vi har derfor valgt OEKO-TEX sertifisert stoff til trekket og BPA frie silikonringer. Fyllet inni puten består av bitte små ESP-kuler som er valgt spesifikt pga deres  antibakterielle og sopp-resistente egenskaper.

Trekket vaskes på 40 grader, silikonringene vaskes enkelt i vaskemaskinen eller kokes, og selve innerputen kan håndvaskes. (Tips: ta med puten i dusjen for enkel vask!)

Bbhugme selges som et komplett kit bestående av innerpute, trekk og to silikonringer, og leveres i en praktisk og stilren bærebag.

Trekk og silikonringer i andre farger kan kjøpes separat slik at du kan mikse og matche din egen unike pute. 

Så nå kan du kjøpe din helt egne pute hos oss for kr 1399!