Siri Johansen

Siri Johansen

Kiropraktor og trener

Siri jobber med alt av muskel- og skjelettproblematikk hos både voksne og barn.

Siri behandler både kvinner, menn og barn i alle aldere. Hun utreder amme- og tungebåndsproblematikk hos spedbarn, jobber med generelle funksjonelle problemer hos barn i aldre, bekken og ryggsmerter hos gravide og utfører 6-8 ukers kontroll etter fødsel hvor hun undersøker om magemusklene har vokst sammen og tester aktivering av magemuskulatur og bekkenbunn. Siri jobber også med alle akutte rygg, nakke og bekkensmerter, kan sykemelde dersom behov og utfører bildeutredning som MR.

Siri har god kompetanse på akutte og langvarige nakke- og ryggproblemer samt en spesiell interesse for bekkenrelaterte plager før, under og etter svangerskap og barn. Som kiropraktor er hun autorisert helsepersonell og primærkontakt i helsevesenet. Kiropraktorer kan sykemelde i opp til 12 uker samt henvise til bildediagnostikk (røntgen, CT og MR) og spesialisthelsetjenesten. Siri bruker blant annet skånsomme kiropraktiske manipulasjonsteknikker, bløtvevsbehandling/tiggerpunktbehandling, dry needling (nålebehandling) og trening i sin behandling av pasienter.

Kiropraktorstudiet er 5 år + 1 år turnus og utdanningen tok Siri ved AECC Univeristy College, Bournemouth.

Siri er sertifisert MammaMage-trener og utfører 6-8 ukers kontroll etter fødsel hvor hun undersøker om magemusklene har vokst sammen og kontrollerer aktivering av magemuskulatur.

Tidligere har hun vært kiropraktor i det medisinske teamet til Røa Fotball Elite, Dynamite Girls. Selv har hun spilt fotball siden hun var 6 år gammel og er aktiv med mye forskjellig trening og friluftsliv.

Siri er også mamma til en gutt.

Kurs:
– 
MammaMage – opptrening av bekkenbunn og magemuskler etter fødsel
– Kiropraktisk behandling av spedbarn
Kneskader i regi av NIMI
– Dry needling