ONLINE barseltrening

ONLINE barseltrening

01des12:0023(des 23)13:00ONLINE barseltreningTirsdag kl.12-13Eventen er overCompleted

Event detaljer

Dette kurset er et fantastisk kurs for deg som nylig har fått barn og går live online så du kan trene hjemme med din trener rett hjem i stua!
På dette kurset har vi fokus på å styrke mors kropp etter svangerskap og fødsel, samtidig som vi lar babyen bli en naturlig del av treningen.

Både svangerskap og fødsel kan være en tøff påkjenning for mors kropp. Vi legger vekt på en trygg opptrening der du skal få god kontroll på bekkenbunn og dyp kjernemuskulatur før vi går videre med tøffere styrketrening.
Steg for steg skal vi bygge opp kroppen din til å tåle mer belastning og unngå plager senere.
Vi kommer til å gå grundig gjennom øvelser for hele kroppen, og du får råd/tips om hvordan du enkelt kan trene hjemme sammen med babyen din.

Hos oss møter du faglig dyktige trenere med spesialisering innen kvinnehelse og gravide/nybakte mødre, så du kan være trygg på at du blir godt ivaretatt.

Første timen snakker vi litt om delte magemuskler etter fødsel, hvordan du kan sjekke om de har vokst sammen igjen, bekkenbunn og knipeøvelser og ikke minst hvilke øvelser det er lurt å starte med og hvilke du kanskje bør unngå den første tiden etter fødsel.

Kursvarighet: 6 uker

Instruktør: osteopat og trener Helene Ausland.

Mer

Tid

1 (Tirsdag) 12:00 - 23 (Onsdag) 13:00(GMT+01:00)

Billett priser

Billetter er ikke tilgjengelig for salg mer for dette arrangementet!

Comments (0)