Vi fyller 5 år!!

Vi fyller 5 år!!
9. June 2021 Tine Oppedal

Oslo Kvinnehelsesenter fyller 5 år!!

For 5 år siden åpnet vi dørene på Røa. Litt naiv, med store drømmer, stor arbeidsvilje, kapasitet og ikke minst – med et ønske om å bedre behandlingstilbudet for kvinner i Oslo, ja i Norge la vi ut på denne reisen.

Læringskurven har vært bratt og plutselig skulle man ikke bare være osteopat eller trener, men også vaskedame, regnskapsfører, markedsføringsansvarlig, jobbe med interiør og design av klinikk og treningssal, daglig leder, innkjøpsansvarlig og ikke minst – videreutvikle bedriften. Det har vært mye jobb, men fy fader så gøy!

Det ble raskt tydelig at det trengtes flere jenter om bord og flere ble vi! En etter en har vi bygget oss opp til det fantastiske teamet vi i dag er. Det er ikke bare vi som jobber her som har vært med å prege og forme det som nå er Oslo Kvinnehelsesenter, men like mye kursdeltagere, pasienter og samarbeidspartnere – veien har virkelig blitt til mens vi har gått.

Tilbakemeldinger og ønsker fra pasientene selv og gravide eller mødre  på trening hos oss har hjulpet oss på veien mot et bedre behandling- og treningstilbud for oss kvinner.

Vi er så stolte av jobben vår, vi er stolte av å hver dag få treffe så vanvittig mye fine mennesker! Vi er stolte av faget vårt, av de fantastiske samarbeidspartnerne våre som er med på å bygge broer mellom oss helsepersonell og med det gjør det lettere for pasienten å få den hjelpen de trenger. Vi er stolte av forbundet vårt som hjelper oss, kurser oss og er der for oss. Vi er stolte av alle kollegaer på tvers av fag i andre klinikker rundt om i Oslo og Norge som sammen jobber mot et bedre tilbud innen kvinnehelse.

De siste 5 årene har vært en enorm reise og vi gleder oss til fortsettelsen sammen med dere i årene fremover!

Neste uke skal det feires med en ordentlig burstival!

Stort hurra fra alle oss ved Oslo Kvinnehelsesenter!