Landing page

Active Woman Convention

Velkommen til sommerens råeste treningsdag for kvinner på taket av Oslo!

10. juni 2023

Er du glad i trening og har lyst til å bli med på årets treningsevent i Holmenkollen? Vi arrangerer Norges første treningsconvention for kvinner med fokus på kvinnehelse! Ta med deg en venninne, kollega eller kom alene til sommerens sprekeste dag fylt med trening, foredrag, god mat og sosial hygge. Denne dagen er tilpasset alle kvinner, uavhengig av alder eller fysisk nivå, også gravide og i barsel.

Stronger together, på taket av Oslo!

1. I bestillingsboksen under kan du kjøpe dagspass for eventet, booke deg inn på treningstimene du vil være med på, legge inn lunsj og betale. I venstre kolonne i bestillingsboksen ser du oversikt over sidene du går gjennom ved bestillingen. Trykk på «Continue» for å starte.

2. Her kan du melde deg på de ulike treningstimen denne dagen for å sikre deg en plass. Klikk deg videre til den timen du ønsker å melde deg på, trykk deretter på «+ Add more Appointments». Velg 10. juni og det angitte klokkeslettet som kommer opp i blått under. For å gå videre til neste trykker du «Continue»

3. Klikk deg videre med «Continue» til neste time du har lyst til å melde deg på.

4. Etter å ha klikket deg gjennom alle timene kommer du til punkt nr. 3 på venstre side i oversikten som heter «Booking Overview» Her ser du en oversikt over timene du har valgt å melde deg på. Klikk deg deretter videre med «Continue»

5. Her fyller du inn din informasjon, velger hva du ønsker til lunsj og eventuelle allergier vi bør ta hensyn til.

6. Deretter kommer du videre til betaling, og vipps så er du påmeldt! Vi ønsker deg velkommen til en fantastisk treningsdag på taket av Oslo!

Instruktører

image00094

Tine Oppedal

Tine jobber som osteopat og personlig trener, og er eier og daglig leder av Oslo Kvinnehelsesenter. Hun er initiativtaker av Active Woman Convention og holder barseltrening samt foredrag og bekken og underlivsplager.

image00068

Siri Johansen

Siri jobber til daglig som trener og kiropraktor. Hun har videreutdanning innen kvinnehelse og er instruktør for både gravide og kvinner i barsel på treningsconvention.

image00032

Cathinka Lunde

Cathinka er utdannet jordmor, akupunktør og yogalærer. Hun jobber til daglig med kvinner i graviditet og barsel, både på helsestasjon og som instruktør i graviyoga. Cathinka ser dere både på yoga for gravide og som foredragsholder denne dagen.

DSC04333

Antonio Dinesh Fossum

Antonio er utdannet personlig trener og er eier og daglig leder av MOVE Holmenkollen Fitness. Han er også en av initiativtakerne for Active Woman Convention.

Mari

Mari Resaland

Mari er utdannet fysioterapeut og jobber til daglig med bekkenplager hos kvinner og opptrening etter fødsel. Mari har en bred treningsbakgrunn og driver md både Crossfit, topptur og friluftsliv.

IMG_3368

Bettina Tømte

Bettina jobber som både osteopat og trener. Hun har tidligere jobbet som treningsinstruktør i SATS. Hun jobber i dag med kvinner og bekkenplager samtidig som hun holder kurs og treningstimer for kvinner i barsel.

Angelina bildet

Angelina Ettinger

Angelina er utdannet operasjonssykepleier, osteopat og yogalærer. Hun jobber til daglig med kvinnehelse både i klinikk og på trening. Denne dagen holder hun timer innen hypopressiv trening og yoga.

fc4a5a5af66a7d530dbc26003c4ad9fb14b343d0-978x1600

Cecilie Gresslien

Cecilie er utdannet yogalærer og jobber til daglig i Oslo. Denne dagen treffer dere Cecilie til yogatimer både for gravide, i barsel og rolige timer som yinyoga.

Hvor

Treningsconvention blir arrangert på Scandic Holmenkollen Park Hotell med vakker utsikt over Oslo. Treningsøktene blir avholdt både inne i egne saler på hotellet, på MOVE Holmenkollen Fitness som er en del av hotellet, ute i angitte områder rundt hotellet og i selve Holmenkollhoppet.
Adresse: Kongeveien 26, 0787 Oslo

Prisinformasjon

Dette får du inkludert i din billett:

  • Tilgang til alle treningsøkter inne og ute
  • Treningsprogram fra utvalgte timer for gravide og etter fødsel
  • Foredrag
  • Mat og snacks levert av Scandic Holmenkollen Park
  • Stands og shoppingmuligheter

Avbestillingsbetingelser:

Ved avbestilling før 10. mai 2023: tilbakebetaling av betalt billettpris minus kr. 250 per person i administrasjonsgebyr.

Ved avbestilling etter 10. mai 2023: betalt billettpris vil ikke bli tilbakebetalt.

Viktig: Alle avbestillinger skal leveres skriftlig på mail til info@oslokvinnehelsesenter.no

Det vil være fotograf til stede på arrangementet. Dersom du ikke ønsker å bli tatt bilde av, ta direkte kontakt med fotograf.

Overnatting 

Kommer du langveisfra og ønsker å overnatte på hotellet finner du pakketilbud og mer informasjon her:link

Alle spørsmål som gjelder arrangementet sendes til info@oslokvinnehelsesenter.no

Timebeskrivelser

Gravid Yoga er en fantastisk time for deg med en liten spire i magen. Denne timen holdes ute med utsikt over hele Oslo. Her fokuserer vi på tiden både under graviditet, fødsel og tiden etter. Vi jobber blant annet med pusten, kontakt med dype magemuskler, korsrygg og bekkenbunn. Finn roen i en hektisk hverdag og bli kjent med den lille i magen.

Her blir det løpeintervaller i trappene i Holmenkollhoppet! Her blir det høy puls i spektakulære omgivelser og med en rå utsikt som belønning på toppen! Denne timen egner seg ikke for gravide og kun for de som har god kontakt med bekkenbunn etter fødsel.

Denne timen vil ta deg gjennom en god kombinasjon av styrke og kondisjon kun med bruk av kettlebells. Vi var satt opp timen som en inspirasjon til alt du kan få til med bare en kettlebell, enten du er på treningssenteret eller hjemme. Timen er ikke spesielt tilpasset gravide, men dersom du har en del treningserfaring fra før kan du gjerne bli med.

På denne timen vil det kun bli brukt miniband eller egen kroppsvekt – overraskende hvor lite utstyr man trenger for å få en fullverdig økt. Fokuset blir på armer, mage og rumpe, og timen passer for alle, da man lett kan justere intensiteten med forskjellig strikker.

Flyt inn i dagen med denne dynamiske vinyasa klassen og få i gang sirkulasjonen under åpen himmel med utsikt over byen. Vi vil bevege oss gjennom hele kroppen,og etterpå vil du føle deg både sterk og åpen. Klassen har åpent nivå, så du er velkommen enten du har lite erfaring med yoga, eller har en regelmessig praksis. Er du gravid i første, eller andre trimester kan du delta med modifikasjoner. Dersom du er gravid og helt ny til yoga er dette dog ikke hvor vi anbefaler at du starter. 

Denne timen bygger på prinsipper fra CrossFit. Det skal være funksjonelt, og det vil jobbes med styrke, kondisjon, mobilitet og koordinasjon. Timen er dagens mest krevende, men du trenger ikke å ha gjort crossfit tidligere for å være med. Denne passer for deg som vil ha en liten ekstra utfordring. Obs! Ikke tilpasset gravide eller barsel.

Velkommen til alle våre gravide superdamer! Dette er timen for deg som bærer på en liten mini i magen og ønsker en skikkelig god styrkeøkt tilrettelagt mors voksende mage og en kropp i endring. Her lærer du litt om bekkenets endring under graviditeten og hvordan du trygt kan trene styrke gjennom svangerskapet. Det kreves ingen forkunnskaper for å delta på denne timen og du er velkommen både i 1, 2 og 3 trimester.

Denne timen passer for deg som kanskje ikke er spesielt glad i å tøye, men som kjenner deg stiv og som kan ha godt av en god strekk!  I stedet for statisk tøying tar vi oss tid til å varme opp, mobilisere og strekke kroppen mens vi flyter gjennom yogastillinger.

Denne timen er ikke egnet for gravide da hormonet elastin allerede myker opp leddbåndene i kroppen og det ikke anbefales og tøye mye under graviditeten.

Dette er en økt for alle, uansett nivå. Timen er inspirert av boksing hvor vi skal både gå gjennom slag og sparketeknikker ute på plenen foran hotellet med utsikt over Oslo. Vi lover deg at du får utløp for all frustrasjon du måtte sitte inne med! For en deilig treningsøkt med en god eller ny venninne!

3-2-1 Go! Her kommer du virkelig til å få opp pulsen. Vi skal jobbe med bakkeintervaller, høy puls og godt humør i unnarennet i Holmenkollen. Det blir oppvarming med en god klassiker, nemlig stiv heks! Denne timen er ikke spesielt tilpasset gravide.

Denne yin yoga klassen er perfekt når du trenger å roe ned og komme tilbake til deg selv. Dette er en rolig klasse hvor vi strekker og mykner bindevevet gjennom lengre hold av avspennende posisjoner. Her er du velkommen til å bygge opp med bolstre, puter og blokker for å tilpasse posisjonen til din kropp, og gi den dyp hvile. Her er alle velkomne, men dersom du er gravid i siste trimester kan det være ubehagelig med en del posisjoner i lange hold. 

Denne timen er lagt opp som en funksjonell partnerøkt ute under åpen himmel! Her jobber vi to og to med egen kroppsvekt. Her er alle velkommen og du trenger ingen forkunnskaper for å delta på timen.

Get ready to rumble! Ta deg ut på tredemøllene og press deg på styrke stasjonene. Dette er en stasjonsbasert intervalltime hvor du virkelig vil kjenne på høy puls og kjenne svetten renne! Dette er en time som ikke egner seg for gravide og dersom du nylig har født bør du kjenne at du har god kontroll på bekkenbunn og kjerne.

Dette er en juicy time med fokus på sirkulære, myke bevegelser og hofter. Super for å løsne opp i stive hofter som kan føre til menstruasjonssmerter og kramper. Du inviteres til å lukke øynene så mye du vil gjennom timen om det skulle føles godt. Alle er velkomne. 

Under denne timen jobber vi med spesielle pusteteknikker og kontakt med hele kjernen. Denne timen egner seg godt for kvinnen som har født og ekstra godt for de med spenninger og plager i bekken. Egnes ikke for gravide.

Avslutt dagen mykt med denne rolige vinyasa baserte timen. Vi skal strekke og mykne kroppen ved å flyte gjennom stillingene, og avslutte med en lang avspenning og savasana for å nære nervesystemet. Fin for alle, modifikasjoner tilbys for gravide. 

Er du klar for å få opp pulsen? Denne timen er satt opp for å vise hvordan man kan trene kondisjonstrening enkelt, også underveis i svangerskapet. Treningen er noe mer kontrollert og med mer info om puls og gravidtrening. Passer også fint i barseltiden.

Bekkenbunnen hos oss kvinner er spesielt viktig under og etter graviditet. Her vil dere lære litt mer om hvordan bekkenbunnen fungerer og belastes ved trening og hvordan du enkelt kan aktivere mage og bekken godt under trening. Denne timen er fin for alle kvinner, også gravide og etter fødsel.

Velkommen til foredrag om kvinnens bekken og underliv gjennom livet. Dette foredraget holdes av osteopat og forfatter av boken “Vondt i tissen”, Tine Oppedal og jordmor, akupunktør og yogalærer Cathinka Devor.

Spørsmål

Her er en oversikt over ofte stilte spørsmål. Om du ikke finner svar på det du lurer på kan du kontakte oss på info@oslokvinnehelsesenter.no

Ved bestilling av din billett velger du også hvilken wrap du ønsker å spise til lunsj. Her kan du også legge inn eventuelle allergier. Har du andre spørsmål kan du sende en mail til info@oslokvinnehelsesenter.no

Første treningstime starter kl. 9, men du er hjertelig velkommen til fra kl. 8. Kl. 8.30 vil det være en felles velkomsttale fra arrangører.

Du kan enkelt ta t-bane linje 1 Frognerseteren og gå av på Holmenkollen stasjon. Herfra er det 5 minutter å gå opp til Hotellet hvor convention finner sted.

Ja det er parkering utenfor hotellet mot betaling.

Ja du finner parkering med ladere til el-bil nede i parkeringshuset utenfor hotellet.

Active Woman Convention arrangeres av