“Klar for fødsel” – fødselsforberedende kurs

"Klar for fødsel" - fødselsforberedende kurs

04des10:0014:00"Klar for fødsel" - fødselsforberedende kursTema: Klar for fødselEventen er overCompleted

Event detaljer

«KLAR FOR FØDSEL»
Lørdag 4/12 kl 10.00-14.00
Velkommen til fødselsforberedende kurs for deg som har termin i høst eller vinter.
Dette kurset er en enestående måte å forberede seg til fødselen. Gjennom å forberede deg øker du sjansene for en god fødselsopplevelse og dermed en god start på deres nye liv som foreldre.

Kursbeskrivelse:

DEL EN:  10.00-11.30

Første halvdel av kurset er for deg som skal føde. Hovedfokus her er hvordan du kan bruke den siste tiden frem mot fødselen godt, og på den måten legge tilrette for en god fødselsopplevelse og barseltid.

Du vi lære ulike teknikker for pust og avspenning, hvordan du kan forberede deg mentalt, hva det er lurt å spise og drikke for å gi kroppen god næring, hvilke eteriske oljer du kan bruke for å hjelpe og støtte deg, og hvilke fysiske øvelser du bør gjøre for å klargjøre kroppen din.

11.30-12.00 PAUSE

DEL TO: 12.00-14.00

I andre halvdel av kurset har vi med den som skal være med deg under fødselen. Du kan også delta alene.

Vi går igjennom de ulike fasene i fødselen og hva som skjer på sykehuset. Her er hovedfokus på de praktiske og konkrete tingene du og din partner kan gjøre for å få en god opplevelse når tiden for fødsel kommer.

Dere får lære pusteøvelser, stillinger og massasje som kan hjelpe dere. Cathinka gir dere sine beste tips og triks for hvordan dere kan samarbeide for å finne styrke og ro i denne spesielle opplevelsen dere skal ha sammen. 

Dere får mulighet til å prøve ut ulike stillinger og teknikker, og få med dere noen ekstra verktøy i fødebagen!Vi snakker ekstra mye om partners rolle og hvordan hen kan være en god støttespiller for fødekvinnen, og samtidig ivareta seg selv. Det blir også anledning til å stille spørsmål.

Kursholder:

Cathinka er jordmor, akupunktør ,yogalærer og oljeveileder ved Oslo Kvinnehelsesenter på Røa. Hun har lang erfaring fra både føde og barselavdeling, helsestasjon, privat klinikk og har tre barn selv. I dette kurset har hun samlet sin kunnskap fra vestlig, østlig og naturlig medisin og egne erfaringer som jordmor og mamma.

Kurset passer både for dere som venter deres første barn, og dere som har barn fra før.

Pris: 1200,- per par

For andre spørsmål kan du sende oss mail til info@oslokvinnehelsesenter.no

Mer

Tid

(Lørdag) 10:00 - 14:00(GMT+01:00)

Billett priser

Billetter er ikke tilgjengelig for salg mer for dette arrangementet!

Comments (0)