Depresjon

Depresjon

Oslo kvinnehelsesenter tilbyr rask psykologisk veiledning på Røa for deg som sliter psykisk eller for deg som trenger noen å snakke med. Her kan du lese om hva samtalen innebærer og hva du kan forvente som pasient hos oss.

Å delta i samtaleterapi innebærer at både du som pasient og behandleren snakker sammen. Det er helt greit å møte opp til samtale uten å være forberedt på hva du ønsker å ta opp. Det er anbefalt å gå til en behandler dersom vanskene har vedvart over tid og at dette går utover livskvaliteten. Forskning viser at jo raskere du får hjelp, jo bedre resultater. En samtale hos Oslo Kvinnehelsesenter varer i normalt 45 minutter, men vi har også konsultasjoner på 60, 75 og 90 minutter. Vi anbefaler en time på 90 minutter ved første konsultasjon. Under første konsultasjon vil Victoria ta seg god tid til å kartlegge og å utforske det du går igjennom akkurat nå.

Du setter selv agendaen for hver time og samtalen beveger seg stadig mer mot modning og forståelse. Vi anbefaler sterkt å ha ukentlige møter i starten av prosessen. Dette er for at arbeidet som blir gjort under samtalene skal feste seg i hverdagen til pasienten. Hvis det går for lang tid mellom hvert møte kan det være utfordrende å holde seg dedikert.

Vi tilbyr også telefonkonsultasjon. En telefonsamtale er som en vanlig samtaleterapi, bare over telefon. Mange kan oppleve det som enklere å åpne seg over telefon og ikke minst kan det være praktisk i en hektisk hverdag. Det er også mulig å kombinere telefonsamtaler og fysiske samtaler. Da anbefaler vi å starte med fysisk oppmøte for så å gå videre til telefonsamtale dersom det er ønskelig.

Vi tilbyr samtaler for deg som sliter med angst, depresjon, stressmestring og stressrelaterte plager, relasjonsproblematikk, samlivsutfordringer, motivasjon og mestring, selvbildeutvikling, livsstilsendring og generelle livsvansker, eller om du bare trenger en å prate med.

 

Terapeuten kan hjelpe deg med dette

Navn: Bettina Tømte
Stilling: Osteopat D.O. MNOF, muskelterapeut og trener
Kontakt: bettina@oslokvinnehelsesenter.no
Bestill time