Aromatouch massasje med oljer

Aromatouch massasje med oljer

Aromatouch behandling er en deilig, velgjørende massasje med 8 nøye utvalgte eteriske oljer av beste kvalitet.
Teknikken kombinerer mild, behagelig massasje med oljer som virker beroligende, styrkende pĂĄ immunforsvaret, muskelavslappende, betennelsesdempende og oppfriskende.
Massasjen utføres på ryggen og føttene. Det er ingen hard trykking eller klemming, og behandlingen passer derfor for alle.
Særlig passer den godt for deg som er sliten, stresset, utbrent eller har kroniske smerter og inflammasjoner.
Den passer også godt for deg som vil ta vare på deg selv, og ønsker å unne deg selv en god opplevelse for kropp og sjel.

 

Vår akupunktør og jordmor Cathinka

Hos vår akupunktør Cathinka Devor Lunde, kan du lære hva som skjer i de ulike fasene i fødselen, få konkrete tips og råd og bli vist ulike stillingen til bruk under fødselen. I tillegg vil du kunne lære akupressur og få rikelig anledning til å spørre om alt dere lurer på.

«Jeg er opptatt av å gi den gravide tillit til egen kropp, og tro på egne fødekrefter. Jeg kan bidra med kunnskap og råd, slik at du/dere er forberedt på hva som venter deg/dere når du skal føde. En god forberedelse, både mentalt og fysisk, vil legge til rette for en god fødeopplevelse enten den skjer hjemme, på fødeavdelingen eller operasjonsstuen.»

I tillegg til veiledningssamtaler om svangerskap, fødsel og barseltid jobber hun som akupunktør og holder fødselsforberedende kurs hos oss på Oslo Kvinnehelsesenter.