Zoé Boulloud

Zoé Boulloud

Osteopat, hypopressiv trener og legestudent

Zoé jobber som osteopat og hypopressiv trener hos oss ved Oslo Kvinnehelsesenter. Hun er fransk og utdannet ved Collège Ostéopathique de Bordeaux i Frankrike (2017), et 6-årig studieløp inkludert ett år forberedende i realfag. Ved siden av studerer hun medisin ved Universitetet i Oslo.
 
Zoé har tatt videreutdanning i i behandling av gravide og nyfødte, men også kopping og kinesiologitape. Hun er ekstra interessert i kvinnehelse og mener det er viktig med solid oppfølging av gravide før og etter fødsel, og spesielt det nyfødte barnet. Hun har i tillegg god erfaring i behandling av hodepine/nakkesmerter og fordøyelse. 
Zoé har tidligere jobbet i en tverrfaglig klinikk i Bordeaux og et crossfit-senter der hun behandlet idrettsutøvere på høyt nivå (vektløftere, rugbyspillere, crossfit, dansere…). Hun har også 4-års erfaring som osteopat for et kvinnelig håndballteam og var til stede under kamper som akutt helsepersonell. Selv har Zoé alltid vært interessert i idrett og har blant annet spilt rugby, tennis og fekting og elsker alle typer vannsport.

Zoé er en god lytter som tar seg tid til hver pasient. Hun er glad i mennesker og vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe. Hun privilegerer milde teknikker og tøyninger fremfor knekking. Pasienter i alle aldre er velkomne, både kvinner og menn.

Zoé er medlem av Norsk Osteopatforbund.

Kurs:
2017: Pediatri nivå 1, Dyn’Osteo
2018: Pediatri nivå 2, Dyn’Osteo
2018: Kopping, Daniel Henry
2018: Posturologi, Dr. Vallier
2021: Babymassage, EDBN (« Skolen for god fødsel », Paris https://www.lecoledubiennaitre.com/presse/