Zoé Boulloud Borgen

Zoé Boulloud Borgen

Osteopat, hypopressiv trener og legestudent

Zoé jobber som osteopat og hypopressiv trener hos oss ved Oslo Kvinnehelsesenter. Hun er fransk og utdannet ved Collège Ostéopathique de Bordeaux i Frankrike (2017), et 6-årig studieløp inkludert ett år forberedende i realfag. Hun er alltid nysgjerrig på å lære noe nytt og studerer derfor medisin ved Universitetet i Oslo ved siden av.
 
Zoé har tatt videreutdanning i i behandling av gravide og nyfødte, men også kopping og kinesiologitape. Hun er ekstra interessert i kvinnehelse, blant annet bekkensmerter, underlivssmerter, PCOS, endometriose/adenomyose, IBS, migrene og fordøyelse. Hun mener det er viktig med solid oppfølging av gravide før og etter fødsel. Hun behandler også spedbarn/barn med plager som kolikk, refluks, favorittside, nakkeproblemer, asymmetri i hodet og som er generelt urolig. 
Zoé har tidligere jobbet i en tverrfaglig klinikk i Bordeaux og et crossfit-senter der hun behandlet idrettsutøvere på høyt nivå. Hun har også 4-års erfaring som osteopat for et kvinnelig håndballag og var til stede under kamper som akutt helsepersonell. Selv har hun alltid vært interessert i idrett og har blant annet spilt rugby, tennis og fekting og elsker alle typer vannsport.

Zoé er en god lytter som tar seg tid til hver pasient. Hun er glad i mennesker og vil gjøre sitt ytterste for å hjelpe. Hun bruker milde teknikker og tøyninger fremfor knekking. Pasienter i alle aldre er velkomne, både kvinner og menn.

Zoé er medlem av Norsk Osteopatforbund.

Kurs:
2017: Pediatri nivå 1, Dyn’Osteo
2018: Pediatri nivå 2, Dyn’Osteo
2018: Kopping, Daniel Henry
2018: Posturologi, Dr. Vallier
2021: Babymassage, EDBN (« Skolen for god fødsel », Paris
2022: Kurs om spedbarn etter fødsel, Anne Macquet, jordmor og osteopat
2022: Kurs om fødsel med Dr. Renner og E. Febre, doula og osteopat
2023: Kurs om tiden etter fødsel “4 trimester” med Dr. Valérie Namer