Inger Line Høiness

Inger Line Høiness

Yogalærer

Inger Line Høiness underviser gravid- og barselyoga ved Oslo Kvinnehelsesenter.

Yogautdannelse:

  • Gravidyoga-lærerutdanning v/Cathrine Mathiesen («Yogamamma»)
  • Mamma-baby yogalærerutdanning v/Jannicke Wiel (Oslo Yoga)/
    Cathrine Mathiesen.

Doula

  • En erfaren fagperson som støtter gravide med kunnskap, forståelse og omsorg gjennom svangerskap, fødsel og barseltid.

Gravidyoga: Gjennom pusteteknikker, yogaposisjoner, avspenning og fødselsforberedende øvelser, jobber vi med å holde kroppen myk og bevegelig, sterk og balansert gjennom graviditeten, samt forberede for fødsel og barseltid.

Ved å øke tilliten til og kontakten med kroppen, lære hvordan kroppen fungerer under graviditet og fødsel, vil bidra til økt tillit til kroppens fødeevne. Din kropp er skapt for å føde og den kan vise deg veien om du bare finner en måte å lytte til kroppen din.

Barselyoga:  Dette er en time satt av for mor og barn. Yogaøvelser med tilstedeværelse med barnet, hvor berøring, øyekontakt, sang, massasje er viktige elementer for å knytte bånd. Yogakurset vil ha fokus på bekkenbunn, mage, rygg, skuldre og nakke, samt ulike pusteteknikker som vil hjelpe å roe ned nervesystemet.

Dette er et unikt kurs for nybakte mødre som ønsker å «komme tilbake» i egen kropp og gradvis styrke kroppen – sammen med barnet i avslappet atmosfære og hyggelige lokaler.

Kurset passer for barn fra ca 8 uker opp til krabbealder. På kurset går barnets behov foran alt. Det er helt vanlig å med individuelle amme- og bleiepauser.

Inger Line er opptatt av at yoga er mye mer enn bare det fysiske. Det handler også om å skape balanse og harmoni mentalt gjennom å fokusere på «her og nå», være tilstede i eget liv og bli tryggere på seg selv. Velkommen!

 

  • 400 92 004