Ofte stilte spørsmål

Ofte stilte spørsmål

Nedenfor svarer vi på noen av de mest stilte spørsmålene vi får. Dersom det fortsatt er noe som er uklart, send oss gjerne en e-post til info@oslokvinnehelsesenter.no så svarer vi deg så snart som mulig.

Behandler dere barn?
Ja det gjør vi. Våre osteopater behandler nyfødte, skolebarn, ungdom og voksne.

Behandler dere spedbarn med kolikk og/eller stramt tungebånd?
Ja det gjør vi. Alle våre osteopater har videreutdanning innen behandling av spedbarn med kolikksymptomer og/eller stramt tungebånd.

Jeg sliter med amming og lurer på om dere kan hjelpe meg?
Alle våre osteopater kan hjelpe deg og din baby dersom du sliter med amming. Vi har også jordmor som tilbyr ammeveiledning.

Hvor lenge må jeg vente før jeg kan melde meg på Mamma&Mini Sterk kursene deres?
Det er selvfølgelig store variasjoner på treningserfaring, svangerskapshistorikk, fødsel og hvor raskt du kommer deg etter fødsel, men vi anbefaler å vente mellom 8 – 12 uker før du starter på vårt Mamma&Mini Sterk 1 kurs.

Mamma&Mini Sterk 2 er for barn mellom 4 – 12 måneder og/eller de som har kommet litt i gang med treningen og har god kontakt med bekkenbunnsmuskulaturen, ingen lekkasjeproblematikk og magemusklene har vokst helt sammen.

Hvis jeg skal til undersøkelse og behandling for underlivsplager, har jeg på undertøy da eller behandler dere vaginalt?
Hos oss gjør vi både undersøkelse og behandling med undertøy på og på utsiden. Vi undersøker bekkenbunnen ved å kjenne på muskulaturen som sitter på innsiden av sittebensknutene.

Kan jeg ha med barnet mitt på behandling dersom jeg skal til osteopat, fysioterapeut, jordmor, akupunktør eller til massasje?
Ja det kan du selvfølgelig! Vi har stellebord, ammesofa og leker de kan leke med dersom du skulle ha behov for det.

Behandler dere barn?
Ja det gjør vi. Våre osteopater behandler nyfødte, skolebarn, ungdom og voksne.

Behandler dere spedbarn med kolikk og/eller stramt tungebånd?
Ja det gjør vi. Alle våre osteopater har videreutdanning innen behandling av spedbarn med kolikksymptomer og/eller stramt tungebånd.

Jeg sliter med amming og lurer på om dere kan hjelpe meg?
Alle våre osteopater kan hjelpe deg og din baby dersom du sliter med amming. Vi har også jordmor som tilbyr ammeveiledning.

Hvor lenge må jeg vente før jeg kan melde meg på Mamma&Mini Sterk kursene deres?
Det er selvfølgelig store variasjoner på treningserfaring, svangerskapshistorikk, fødsel og hvor raskt du kommer deg etter fødsel, men vi anbefaler å vente mellom 8 – 12 uker før du starter på vårt Mamma&Mini Sterk 1 kurs.

Mamma&Mini Sterk 2 er for barn mellom 4 – 12 måneder og/eller de som har kommet litt i gang med treningen og har god kontakt med bekkenbunnsmuskulaturen, ingen lekkasjeproblematikk og magemusklene har vokst helt sammen.

Hvis jeg skal til undersøkelse og behandling for underlivsplager, har jeg på undertøy da eller behandler dere vaginalt?
Hos oss gjør vi både undersøkelse og behandling med undertøy på og på utsiden. Vi undersøker bekkenbunnen ved å kjenne på muskulaturen som sitter på innsiden av sittebensknutene.

Kan jeg ha med barnet mitt på behandling dersom jeg skal til osteopat, fysioterapeut, jordmor, akupunktør eller til massasje?
Ja det kan du selvfølgelig! Vi har stellebord, ammesofa og leker de kan leke med dersom du skulle ha behov for det.

Kan jeg ta med vogn opp i lokalene?
Helst sett vognen nede i gangen ved siden av Baker Hansen eller under sprinkeltrappen på vei opp til oss. Men ta gjerne med deg bilsete, bærebag og annet utstyr du trenger til din baby både inn i treningsalen eller inn på behandlingsrommet.

Hvor kan jeg parkere når jeg skal til dere?
Vi har gratis parkering opp til to timer i kjelleren på senteret. Bilen din registreres automatisk når du gjører inn og ut av parkeringshuset, men utover de to timene vil du få en regning i posten. Deretter kan du ta heis rett opp i 2. etasje til våre lokaler.

Holder dere egne kurs for barselgrupper eller venninnegjenger?
Ja det gjør vi! Vi holder egne kurs i babymassasje og førstehjelp på barn og spedbarn, så er dere interessert send oss en mail eller ring oss så finner vi en dato og tid som passer for dere.

Kan jeg få være med på en prøvetime på SprekeMager eller Frustrerte Fruer?
Ja det kan du selvfølgelig! Send oss en mail så avtaler vi tid.

Hvor ser jeg når deres neste kurs er satt opp?
Alle våre kurs legges ut under «kommende arrangementer og trening» og oppdateres fortløpende. Dersom vi legger ut et ekstrakurs vil dette også bli informert om på vår Instagram og Facebookside.

X