Anmeldelser

 • Jeg er gravid for første gang og har vært med på styrketimen for gravide, SprekeMager, gjennom hele svangerskapet. Denne timen er morsom, sosial og man blir utfordret på en positiv måte. Instruktørene har god faglig kompetanse, og dette gjør at jeg alltid har følt meg trygg og ivaretatt. Nettopp denne tryggheten gjør at jeg får veldig godt utbytte av hver time da jeg har turt å gi alt på hver styrketime og ikke vært redd for å gjøre noe som skader meg eller barnet mitt. Dette er en treningstime jeg anbefaler på det sterkeste til alle gravide! Jeg hadde min siste treningsøkt fire dager før termin og kjenner meg nå sterk og klar for fødselen og tiden etter.

  Ekaterina, 31år, styrketime for gravide - SprekeMager
 • Jeg og min mann deltok på førstehjelpskurs for barn og spedbarn hos MammaVest. De har utrolig fine lokaler hvor det er tilrettelagt for barn med både ammehjørne og stellebord. Kursholder var dyktig og formidlet kurset på en enkel måte slik at det var lett å forstå innholdet. Kurset var både teoretisk og praktisk, og vi fikk øvd oss på førstehjelp på både små og store barn. Kan virkelig anbefales!

  Therese, 34 år, førstehjelpskurs på barn og spedbarn
 • I fire år har jeg slitt med store smerter ved samleie. Det startet med en sviende, brennende følelse i underlivet etter sex, men med tiden har det bare blitt verre. Jeg ble anbefalt av min gynekolog å kontakte osteopatene på MammaVest. Jeg har totalt hatt syv behandlinger og er nå helt smertefri, både i hverdagen, samt under og etter samleie. Dette har hjulpet meg, og ikke minst mitt forhold utrolig mye og jeg er veldig takknemlig for den hjelpen jeg har fått. Jeg anbefaler disse jentene på det varmeste!

  Tone, 26 år, Vestibulitt
 • Min sønn på fire måneder har slitt med tette tårekanaler over lang tid, og etter gjentatte besøk hos min lege ble jeg anbefalt å kontakte MammaVest og deres osteopater. Vi ble møtt av en veldig hyggelig osteopat som tok seg god tid til oss, forklarte meg godt hva dette er og hvorfor barn kan få slike problemer. Hun gjorde så en grundig undersøkelse og behandling av sønnen min. Etter tre behandlinger opplevde vi stor forskjell og han er nå svært lite plaget med tårekanalene. Vi ble begge godt ivaretatt hos dere og kan anbefale dere på det sterkeste.

  Thea, 34 år, gutt på 4 måneder med tette tårekanaler
X